AINEKSET

2 dl keitettyjä valkoisia papuja
½ dl manteleita
2 dl keitettyä täysjyväriisiä
2 dl silputtua sipulia
¼ dl tomaattisosetta
1 dl soijajauhoa
1–1½ dl kauramaitoa (lisäaineetonta, sokeritonta) tai itse tehtyä kasvimaitoa
paprikajauhetta, timjamia ja meiramia maun mukaan
suolaa (sitä tulee myös mahdollisen papusäilykkeen mukana)

Täyte

2 dl herne–maissi–paprikasekoitusta

VALMISTUS

Hauduta sipulia hetki pannulla vesitilkassa. Jauha pavut, mantelit ja riisi. Lisää joukkoon sipuli, tomaattisose ja soijajauho. Laita puolet taikinasta leivinpaperilla vuorattuun pitkän malliseen vuokaan. Levitä täyte väliin ja kaada päälle loput taikinasta. Paista uunissa vesihauteessa (eli laita vuoka isompaan vuokaan, jossa vettä) 175 asteessa 40 min.