AINEKSET

4 dl punaista linssiä
1 pkt savutofua
1 purjo tai iso sipuli
1 dl auringonkukansiemeniä jauhettuna
2–3 rkl soijajauhoa tai kikhernejauhoa
yrttisuolaa maun mukaan

VALMISTUS

Huuhtele linssit hyvin ja keitä kypsäksi. Kaada keitetyt linssit siivilään, jotta vesi valuu pois. Muusaa tofu hienoksi, pilko purjo tai sipuli hyvin pieneksi ja jauha auringonkukansiemenet. Sekoita kaikki aineet keskenään. Tarkista maku.

Tasoita taikina uunivuokaan ja koristele sen pinta manteleilla. Jos aiot kumota murekkeen, laita leivinpaperia leipävuokaan ja kaada taikina päälle. Paista 200 asteessa reilu puoli tuntia. Koristele kumottu mureke manteleilla.

Tarjoa keitettyjen perunoiden ja maapähkinäkastikkeen kanssa juhlaruokana.