Laita raasteet eri kulhoihin. Jaa auringonkukansiemenistä tehty majoneesi kolmeen osaan ja sekoita majoneesit kunkin raasteen sekaan. Ota sopivankokoinen kulho ja vuoraa se muovikelmulla. Laita kulhon pohjalle perunamajoneesikerros ja painele se tasaiseksi ja tiiviiksi. Ripottele sen päälle kolmasosa sipulisilpusta. Seuraavaksi laita kulhoon punajuurimajoneesikerros ja sipulisilppua ja viimeiseksi porkkanamajoneesikerros ja loput sipulisilput. Anna salaatin vetäytyä jääkaapissa muutama tunti. Kumoa salaattikakku vadille ja koristele se ennen tarjoilua esim. punasipulirenkailla ja tuoreyrteillä.
AINEKSET
2 isoa keitettyä perunaa karkeana raasteena
2 isoa keitettyä porkkanaa karkeana raasteena
2 isoa keitettyä punajuurta karkeana raasteena
2 isoa sipulia hienonnettuna
auringonkukansiemenmajoneesia
VALMISTUS