AINEKSET

500 g tattariryynejä (esikeitä)
3 porkkanaa
1 parsakaali
(1 kukkakaali)
1 iso sipuli
1 pkt savutofua
½ dl kuivattua aurinkokuivattua tomaattia
2 dl keitettyjä kikherneitä tai soijapapuja
2 dl kauramaitoa (lisäaineetonta, sokeritonta)
muutama valkosipuli puserrettuna tai 1 rkl valkosipulijauhetta
1 rkl paprikajauhetta
yrttisuolaa maun mukaan

VALMISTUS

Huuhtele ja keitä tattari. Raasta tai pilko porkkanat, pilko pieneksi kasvikset, tofu ja aurinkokuivattu tomaatti. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Kaada uunivuokaan ja paista 175 asteessa noin 50 min.

Vaihtoehtoja

Tähän laatikkoon voi laittaa sekaan vaikka mitä kasviksia, esim. maa-artisokkaa tai kesäkurpitsaa.