AINEKSET

1 dl cashewpähkinöitä
2 dl saksanpähkinöitä
1 dl paahdettuja, kuorittuja maapähkinöitä
n. 4 dl sokerittomia maissihiutaleita tai tattarihiutaleita
1½ rkl psylliumia tai 4 rkl tattarijauhoa
2 rkl Herbamare-yrttisuolaa
1 rkl tamari-soijakastiketta
6 dl sipulisilppua
½ dl cashew- tai mantelikermaa
1 pkt maustamatonta tofua tai savutofua

VALMISTUS

Jauha kaikki pähkinät hienoksi, murskaa maissihiutaleita vähän. Sekoita ensin kaikki kuivat aineet keskenään ja sitten kaikki raaka-aineet yhteen. Paista leivinpaperilla vuoratussa 1½ l:n leipävuoassa 200 asteessa noin 1 h. Anna hetken seistä ennen kumoamista.

Vaihtoehtoisesti voit tehdä valmiista murekemassasta paksun pötkön leivinpaperin päälle ja kääriä pötkö leivinpaperin sisään niin, että siitä tulee tiivis paketti. Paista uunipellin päällä 200 asteessa n. 45 min.