AINEKSET

Pohja

4 dl saksanpähkinöitä ja mantelia jauhettuna
200 g taatelisosetta
¼ tl suolaa

Täyte

500 g pakastemustikoita sulana
1 dl vaaleaa tahinia
3 dl cashewpähkinöitä
200 g taatelisosetta
1 vaniljatanko
2½ rkl agar-agaria
1½ dl vettä agarin keittämiseen

VALMISTUS

Laita irtopohjavuoan pohjalle voipaperi. Sekoita pohjan aineet tasaiseksi massaksi ja painele massa kakkuvuoan pohjalle. Laita täyteaineet paitsi agar-jauhe tehosekoittimeen. Keitä agaria ja vettä kattilassa sen verran, että nesteestä tulee kiisselimäinen. Kun olet sekoittanut tehosekoittimessa olevat ainekset tasaiseksi massaksi, lisää jäähtynyt agar tehosekoittimeen koneen ollessa käynnissä. Kaada seos kakkupohjan päälle vuokaan. Laita kakku jääkaappiin muutamaksi tunniksi tai yön ajaksi. Tarjottavaksi se kannattaa laittaa isolle kakkulautaselle, johon sopii reilusti marjoja koristeeksi.