Kuori kasvikset ja paloittele ne noin 2 cm²:n kokoisiksi kuutioiksi. Laita kattilaan ja lisää vesi, tomaattimurska ja mausteet. Keitä kypsäksi. Lisää liotetut cashewpähkinät ja soseuta keitto sauvasekoittimelle tasaiseksi soseeksi. Tarkista keiton maku ja vahvuus ennen tarjolle laittamista. Lisää koristeeksi paahdettuja siemeniä tai tuoretta korianteria.
AINEKSET
2 kg bataattia
1 kg jauhoisia perunoita
2 isoa sipulia
3–4 l vettä
1 kg tomaattimurskaa
½ kg palsternakkaa
½ kg juuriselleriä
8 dl luomusoijamaitoa
2 dl liotettuja cashewpähkinöitä (liotusaika vähintään pari tuntia)
1 rkl kurkumaa
2 tl inkivääriä
1 rkl korianteria
suolaa
koristeeksi paahdettuja siemeniä tai tuoretta korianteria
VALMISTUS
15 hengelle