Pohja
Sekoita pohjan kuivat aineet keskenään, lisää hunaja ja nypi sormin murotaikinapohja. Tarpeen vaatiessa lisää vettä hyvin varovasti. Taikinan tulee olla vain hiukan kostea, niin että se painaessa tarttuu vuokaan. Jos se on liian kostea, siitä tulee paistettaessa kova.
Painele taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille tasaisesti. Paista uunissa 200 asteessa noin 10 minuuttia. Ole tarkkana, etteivät reunat pääse palamaan. Paistamisen jälkeen anna jäähtyä ja tee täyte.
Täyte
Laita muut täytteen ainekset paitsi agar-jauhe tehosekoittimeen. Laita sen jälkeen kattilaan agar-jauhe ja 3 dl vettä. Anna kiehua 2 minuuttia koko ajan hämmentäen ja kaada sitten tehosekoittimeen muiden aineiden sekaan ja laita välittömästi tehosekoitin päälle. Hienonna tasaiseksi nesteeksi. Lisää kookosmaitoa niin, että nesteen kokonaismääräksi tulee 1 litra (n. 3 dl kookosmaitoa).
Kaada täyte jäähtyneen piirakkapohjan päälle niin, että pinnalle mahtuu vielä kerros mansikoita. Laita jääkaappiin jähmettymään. Kun täyte on jähmettynyt kokonaan (agar tekee siitä samanlaisen kuin liivate), tee mansikka- ja kiillekerros.
Mansikka- ja kiillekerros
Asettele jähmettyneen täytteen päälle pakaste- tai tuoremansikoita puolitettuina, kauniisti vieri viereen. Keitä sitten kattilassa mehua ja agar-jauhetta noin 2 minuuttia koko ajan sekoittaen. Valele keitetty liemi lusikan avulla kaikkien mansikoiden päälle. Anna jähmettyä jääkaapissa. Peitä kakku kelmulla ja tarjoa seuraavana päivänä (jolloin pohjalla on ollut aikaa kostua).
Vinkki
Kakun voi tehdä myös ilman agar-agaria. Keitä täytteen vesi maissitärkkelysjauheen kanssa ja kiillekerroksen mehu perunajauhon kanssa.