Pohja
Sekoita ensin kuivat aineet keskenään, lisää tahini sekä hunaja/vaahterasiirappi tai taatelisose ja nypi sormin murotaikinapohja. Tarpeen vaatiessa lisää vettä mutta hyvin varovasti. Taikinan tulee olla vain hiukan kostea, niin että se painaessa tarttuu vuokaan. Jos se on liian kostea, siitä tulee paistettaessa kova. Painele taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille tasaisesti. Paista uunissa 200 asteessa noin 10 minuuttia. Ole tarkkana, etteivät reunat pääse palamaan. Paistamisen jälkeen anna jäähtyä ja tee täyte.
Täyte
Laita muut täytteen ainekset paitsi agar-jauhe tehosekoittimeen. Keitä agar-jauhetta kattilassa 3 dl:ssa vettä 2 minuuttia koko ajan hämmentäen. Kaada tehosekoittimeen muiden aineiden sekaan sekoittimen ollessa päällä. Hienonna tasaiseksi nesteeksi. Lisää kookosmaitoa tai soijamaitoa niin, että nesteen kokonaismääräksi tulee 1 litra.
Kaada täyte jäähtyneen piirakkapohjan päälle. Laita jääkaappiin jähmettymään. Kun täyte on jähmettynyt kokonaan (agar tekee siitä samanlaisen kuin liivate tekisi), tee kuorrute.
Kuorrute
Kaada jähmettyneen täytteen päälle kevyesti kypsennetyt raparperit, jotka on maustettu hunajalla tai vaahterasiirapilla. Laita niiden päälle pakaste- tai tuoremansikoita puolitettuina, kauniisti vieri viereen.
Keitä mehua ja agaria kattilassa noin 2 minuuttia koko ajan sekoittaen. Valele keitetty liemi lusikan avulla kaikkien mansikoiden päälle. Anna kakun jähmettyä jääkaapissa. Peitä kelmulla ja tarjoa seuraavana päivänä (jolloin pohjalla on ollut aikaa kostua).
Vinkki
Kakun voi tehdä myös ilman agar-agaria. Keitä täytteen vesi maissitärkkelysjauheen kanssa ja kuorrutteen mehu perunajauhon kanssa.