Pohja
Leikkaa taateli pieniksi kuutioiksi ja laita pariksi tunniksi veteen (2 dl) likoamaan. Lisää liotettujen taateleiden sekaan manteli–pähkinäjauhe sekä kaurahiutaleet ja sekoita ainekset keskenään. Laita irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi ja levitä massa vuoan pohjalle tasaisesti.
Luumutäyte
Laita vettä ja agaria lukuun ottamatta kaikki ainekset tehosekoittimeen odottamaan. Laita vesi ja agar pieneen kattilaan ja anna kiehua n. 2 minuuttia, koko ajan hämmentäen. Kaada sitten kiehuvan kuuma seos tehosekoittimeen täyttöaukosta koneen ollessa päällä. Hienonna tasaiseksi massaksi. Lisää kauramaitoa sen verran, että massan kokonaismääräksi tulee 1 litra. Kaada seos pohjan ainesten päälle vuokaan. Pidä vuokaa jääkaapissa niin kauan, että luumutäyte jähmettyy.
Marjatäyte
Laita kerros lakkaa tai mansikkaa jäähtyneen luumukermakerroksen päälle.
Kiillekerros
Laita mehu ja agar pieneen kattilaan ja keitä pari minuuttia. Kaada seos ohuena nauhana tasaisesti marjakerroksen päälle. Jäähdytä kakku jääkaapissa ennen tarjoilua.