AINEKSET

3 dl punajuuriraastetta
1 dl porkkanaraastetta
1 dl juuriselleriraastetta
3 sipulia hienonnettuna
3–5 valkosipulinkynttä raastettuna
5 dl keitettyjä papuja jauhettuna tai hernerouhetta turvotettuna kuumassa vedessä
1 rkl tomaattipyreetä
2 tl timjamia
2 tl suolaa
2 dl perunaa raastettuna
1 rkl maissijauhoa

VALMISTUS

Hauduta juureksia ja sipuleita kattilassa pienessä vesimäärässä hetken ja lisää mausteet. Sekoita haudutetut ainekset kulhossa ja lisää pavut, perunaraaste ja maissijauho. Sekoita pihvitaikina hyvin ja paista pihvit paistinpannussa tai uunissa leivinpaperilla vuoratulla pellillä 200 asteessa 15–20 min. Tee ensin koepihvi ja tarkista siitä maku ja koostumus.