AINEKSET

1 punasipuli lohkoina
3–4 valkosipulinkynttä lohkoina
1 paprika kuutioina
1 iso porkkana tai pieni bataatti kuutioina tai siivuina
4 rkl tuoretta tai 3 tl jauhettua inkivääriä
3 tl korianteria
1½ tl suolaa
1 dl cashewpähkinöitä
1 pkt maustamatonta tofua kuutioina tai 1 prk kypsiä papuja
3 dl kypsää kokojyväriisiä, ohraa tai tattaria
2 dl kauramaitoa (tai pelkkää vettä)
1 rkl limetti- tai sitruunamehua

VALMISTUS

Varaa wokin valmistukseen suuri paistinpannu tai paksupohjainen, laakea ja kannellinen kattila. Laita pannulle ensin sipulit ja tilkka vettä ja anna niiden hautua hetki kannen alla. Lisää porkkana, paprika ja mausteet. Jatka hauduttamista miedolla lämmöllä, kunnes kasvikset ovat kypsiä. Lisää muut aineet ja kuumenna wokki. Tarkista vielä maku ennen tarjoamista.