AINEKSET

100 g palsternakkaa
100 g selleriä
100 g porkkanaa
200 g sipulia
4 valkosipulinkynttä
n. 2 dl vettä
4 laakerinlehteä
4 kokonaista maustepippuria
1 tl lipstikkaa
2 rkl tamari-soijakastiketta
1 tl suolaa
½ kg kypsiä voipapuja (isoja valkopapuja)

VALMISTUS

Freesaa kasviksia hetki kuivassa paistinpannussa sekoittaen niitä lastalla. Laita ne sitten sopivan kokoiseen kattilaan. Lisää hiukan vettä, etteivät mene aivan kuivaksi. Lisää tässä vaiheessa myös mausteet. Hauduta n. 30 min. miedolla lämmöllä. Voit hauduttaa myös uunissa kannella peitetyssä padassa. Lopuksi laita sekaan voipavut ja kuumenna hetki. Tarkista vielä maku. Tarjoillaan esim. perunaruokien tai paistosten kanssa.